Pelet 4U – A1, ENplus

> Kodi: 2296-1

Peleti 4U ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas ISO standardeve Evropiane. Lëshon nxehtësi shumë të lartë dhe lë hi më pak se 0.5%. 4U është prodhim i Bullgarisë dhe cilësohet të jetë peleti më i mirë në treg.

4.20  çmimi për thes

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pelet 4U – A1, ENplus”

There are no reviews yet.