-175.00 

Kamin me Pelet ECO Air 11kW

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

874.00  699.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kamin me Pelet ECO Air 11kW”

There are no reviews yet.