Rrjetë e Brinëzuar 6m x 2m – 20cm x 20cm

Rrjeta e brinëzuar është një rrjetë çeliku që përdoret si pajisje tensioni në strukturat e betonit për të forcuar dhe mbajtur betonin së bashku. Duke u përdorur në struktura të betonit, rrjeta e brinëzuar kundërvepron në mënyrë efektive forcën e dobët elastike të betonit. Rrjetat e brinëzuara shtrohen në themele të objekteve. Rrjetat e brinëzuara me katrore 20×20 zakonisht përdoren për objekte dhe projekte më të vogla ku nuk ka nevojë për një themel më të fort.

15.60 78.00  çmimi për copë

  • Ø4.80
  • Ø6.20
  • Ø7.00
  • Ø8.00
  • Ø9.00
  • Ø10.00
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rrjetë e Brinëzuar 6m x 2m – 20cm x 20cm”

There are no reviews yet.