-6.96 

Skarë me Qymyr për Kopsht, 35.5cm – Fieldmann

> Kodi: 2709

Forma dhe madhësia e skarës e bën atë shumë të përshtatshme për përdorim në kopsht si dhe për t’a marrë me vete në udhëtime të ndryshme.

28.80  21.84  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Skarë me Qymyr për Kopsht, 35.5cm – Fieldmann”

There are no reviews yet.