-1.13 

Stiropor 8cm, N3; 13kg/m³

Stiropori mundëson një izolim të lehtë dhe relativisht më të lirë se metodat tjera. Mund të përdoret në tavane, mure të jashtme dhe të brendshme apo edhe në dysheme varësisht prej nevojave tuaja. Stiropori prehet shumë lehtë dhe garanton një përdorim shumë të thjeshtë. Po ashtu, stiropori nuk kalbet dhe nuk myket si dhe është rezistent ndaj lagështisë. Për izolim më të mirë, sigurohuni që stiropori të mos jetë në kontakt direkt me rrezet e diellit apo me kontakt direkt me lagështinë e tokës.

3.45  2.32  çmimi për m²

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stiropor 8cm, N3; 13kg/m³”

There are no reviews yet.