Vluese Uji, e Gjelbër , 1.5L – Sencor

Kodi: 2773

Vluesja e ujit ka kapacitet 1.5L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të trefishtë.

18.20  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vluese Uji, e Gjelbër , 1.5L – Sencor”

There are no reviews yet.