Vluese Uji, Gjelbër, 1L – Sencor

Kodi: 2775

Vluesja e ujit ka kapacitet 1L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të dyfisht.

15.00  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vluese Uji, Gjelbër, 1L – Sencor”

There are no reviews yet.