Kalda dhe Kamina

Fshesë për Heqjen e Hirit 600W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fshesa përdoret për thithje dhe pastrim të hirit dhe pluhurit.

47.55  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kalda me Pelet ECO EPK 25kW |30kW | 36kW | 46kW

0 out of 5
(0)

ECO EKP & EKP KOMPAKT janë kalda vetëm me pelet që vendosen brenda ose jashtë shtëpisë. EKP Kompakt ka të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventillin e ajrit dhe atë sigurues. Shpenzime të vogla dhe efiqencë të lartë të shfrytëzueshmërisë, mbi 93%. Rezervar të madh të peletit (deri 76 kg) dhe mundësi lidhje me termostat të dhomës, si dhe tabelë komanduese në gjuhën shqipe.

1,400.00 1,649.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO Air 11kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

699.00  874.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kamin me Pelet ECO ES 16kW | 20kW | 26kW | 34kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Kaminat kanë të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventilin e ajrit, ventilin sigurues. Dizajn modern, si dhe programim ditor dhe javor. Të pajisur me turbulatorë inox në gypa për këmbim të nxehtësisë, pastrim të lehtë dhe efiçiencë të lartë, më shumë se 93%.

1,100.00 2,150.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO ESV 20kW | 26kW | 36kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ECO ESV mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore. Prodhohen tri modele të kaminave 20kW, 26kW dhe 36kW. Zgjidhje ideale dhe të përshtatshme për operim, mbushje dhe pastrim. ECO ESV është i pajisur me turbulatorët për gazra të cilët mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit. Kaminat ofrojnë programim ditor dhe javor si dhe kursim të madh të energjisë termike.

1,319.00 2,350.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO Slim 16kW | 20kW

0 out of 5
(0)

ECO SLIM Kamini përdoret vetëm me pelet dhe është model që vendoset brenda shtëpisë, i përshtatshëm për banesa – për shkak të dizajnit slim dhe kompakt. Dizajn modern dhe mundësi programimi ditor dhe javor. Pompa qarkulluese, ena ekspanduese, ventili i ajrit dhe ventili sigurues – të integruara.

1,300.00 1,320.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Kapaku i qyngës përdoret për të mbyllur kokën dalëse të sistemit të qyngave të peletit.

9.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” përdoret për të lidhur pjesët e qyngës në mes vete.

26.00 39.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 0.50m

0 out of 5
(0)

Qynga 0.50m përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

14.40 18.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 1m

0 out of 5
(0)

Qynga 1m përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

23.40 26.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Qynga për Kamin/Kalda të Peletit, 90°

0 out of 5
(0)

Qynga 90° përdoret për të lidhur dy qynga në mes vete apo për të lidhur sistemin e qyngave me sistemin e oxhakut.

24.00 30.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Rreth për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Rrethi i qyngës ngjitet në hapësirën e murit ku futet sistemi i qyngave.

11.70 13.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Termostat me Kontakt për Gyp BRC

0 out of 5
(0)

Termostati shërben për të kontrolluar temperaturën direkt në sistemin e gypave të ngrohjes.

18.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Termostat për Dhomë – TA 2

0 out of 5
(0)

Termostati shërben për të kontrolluar temperaturën në dhomë

15.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 14 përfundimet