Ngrohje dhe Ftohje

Enë Ekspanduese – Aquasystem

0 out of 5
(0)

Rezervuar i ujit i cili përdoret për sisteme të kalldasë qendrore

29.50 162.70  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fshesë për Heqjen e Hirit 600W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fshesa përdoret për thithje dhe pastrim të hirit dhe pluhurit.

47.55  çmimi për copë Shtoje në shportë

Gozhda Çeliku 18mm – Forch

0 out of 5
(0)

Gozhdat përdoren për të shtrënguar gypat e ndryshëm në tokë

3.50  çmimi për pako/100 copë Shtoje në shportë
9.30 37.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gyp i Butë AL-PEX për Ngrohje – Ø16 | Ø20 | Ø26

0 out of 5
(0)

Gypi i butë AL-PEX përdoret në instalimin e sistemeve të ujit si dhe në instalimin e sistemeve të ngrohjes dhe radiatorëve.

1.50 3.75  çmimi për metër Zgjedh llojin

Kalda me Pelet ECO EPK 25kW |30kW | 36kW | 46kW

0 out of 5
(0)

ECO EKP & EKP KOMPAKT janë kalda vetëm me pelet që vendosen brenda ose jashtë shtëpisë. EKP Kompakt ka të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventillin e ajrit dhe atë sigurues. Shpenzime të vogla dhe efiqencë të lartë të shfrytëzueshmërisë, mbi 93%. Rezervar të madh të peletit (deri 76 kg) dhe mundësi lidhje me termostat të dhomës, si dhe tabelë komanduese në gjuhën shqipe.

1,400.00 1,649.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kaluese FF – Ø15 | Ø18 | Ø22

0 out of 5
(0)

Kaluese femër/femër që përdoret për lidhjen e gypave të nxemjes.

1.70 5.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO Air 11kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

699.00  874.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kamin me Pelet ECO ES 16kW | 20kW | 26kW | 34kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Kaminat kanë të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventilin e ajrit, ventilin sigurues. Dizajn modern, si dhe programim ditor dhe javor. Të pajisur me turbulatorë inox në gypa për këmbim të nxehtësisë, pastrim të lehtë dhe efiçiencë të lartë, më shumë se 93%.

1,100.00 2,150.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO ESV 20kW | 26kW | 36kW

0 out of 5
(0)

Kaminat ECO ESV mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore. Prodhohen tri modele të kaminave 20kW, 26kW dhe 36kW. Zgjidhje ideale dhe të përshtatshme për operim, mbushje dhe pastrim. ECO ESV është i pajisur me turbulatorët për gazra të cilët mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit. Kaminat ofrojnë programim ditor dhe javor si dhe kursim të madh të energjisë termike.

1,319.00 2,350.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kamin me Pelet ECO Slim 16kW | 20kW

0 out of 5
(0)

ECO SLIM Kamini përdoret vetëm me pelet dhe është model që vendoset brenda shtëpisë, i përshtatshëm për banesa – për shkak të dizajnit slim dhe kompakt. Dizajn modern dhe mundësi programimi ditor dhe javor. Pompa qarkulluese, ena ekspanduese, ventili i ajrit dhe ventili sigurues – të integruara.

1,300.00 1,320.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Kapaku i qyngës përdoret për të mbyllur kokën dalëse të sistemit të qyngave të peletit.

9.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 45° FF

0 out of 5
(0)

Kthesë femër/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 45°.

0.30 1.55  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 45° MF

0 out of 5
(0)

Kthesë mashkull/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 45°.

0.30 1.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 90° FF

0 out of 5
(0)

Kthesë femër/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 90°.

0.30 1.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë 90° MF

0 out of 5
(0)

Kthesë mashkull/femër për gypa të ngrohjes që përdoret për të lidhur dy gypa me një kënd 90°.

0.35 1.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë Lidhëse për Gyp Pex F

0 out of 5
(0)

Kthesa femër përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete në një kënd 90°.

2.25 6.30  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kthesë Lidhëse për Gyp Pex M

0 out of 5
(0)

Kthesa mashkull përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete në një kënd 90°.

2.00 6.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” FFF

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” femër/femër/femër përdoret për të lidhur tre gypa të nxemjes në mes vete.

0.65 4.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Gypa Pex F

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” femër përdoret për të lidhur tre gypa PEX në mes vete.

3.60 9.75  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Gypa Pex M

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” mashkull përdoret për të lidhur tre gypa PEX në mes vete.

3.30 9.40  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T” për Qynga për Kamin/Kalda të Peletit

0 out of 5
(0)

Lidhësja “T” përdoret për të lidhur pjesët e qyngës në mes vete.

26.00 39.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse “T”; Ø28 – 1/2″ – Ø28

0 out of 5
(0)

Lidhëse “T” përdoret për të lidhur tre gypa të ngrohjes në mes vete.

10.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Lidhëse Europa për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja europa përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

7.20 33.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Klape për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me klape përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

5.25 28.65  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Jokthyes me Sustë për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja jokthyese me sustë përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse për Gyp Pex F

0 out of 5
(0)

Lidhësja femër përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete.

1.80 6.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse për Gyp Pex M

0 out of 5
(0)

Lidhësja mashkull përdoret për të lidhur dy gypa PEX në mes vete.

1.75 6.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Lidhëse Roma për Ujë dhe Ngrohje – Itap

0 out of 5
(0)

Lidhësja roma përdoret për sisteme të ujit si dhe sisteme të ngrohjes.

10.35 40.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Mbyllëse për Gypa të Ngrohjes

0 out of 5
(0)

Mbyllësit shërbejnë si kapak për të mbyllur kokat dalëse të gypave të ngrohjes.

0.80 3.00  çmimi për copë Zgjedh llojin
Pelet Bekom A2 ENplus

Pelet Bekom – A2 ENplus

0 out of 5
(0)

Peleti Bekom A2 prodhohet në Mal të Zi.
Peleti Bekom është i klasës A2 dhe ka çertifikatën ENplus që garanton kualitetin sipas standardeve ISO të Evropës.
Me transport deri tek ju.

230.00  290.00  çmimi për ton Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 65 përfundimegjithsej