Vegla Pune

Aku me Bateri, 1300 mAh – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Mënyra e prodhimit të akusë garanton se përdoruesi do të jetë shumë komfort gjatë përdorimit të saj.

62.90  69.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Aku me Bateri, 1500 mAh – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Mënyra e prodhimit të akusë garanton se përdoruesi do të jetë shumë komfort gjatë përdorimit të saj.

73.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bateri LED me Zgjatje dhe Vegël Magnetike, 2n1 – BGS

0 out of 5
(0)

Bateria ka ndriqim LED dhe po ashtu ka mundësinë e zgjatjes/shkurtimisht varësisht prej situatës. Seti po ashtu vjen edhe me një vegël magnetike që mund të përdoret për të kapur objekte deri në 1Kg.

12.75  çmimi për set Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø6 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 6 mm

2.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller për Lyerje 23cm Ø8 – Beorol

0 out of 5
(0)

Bisht që përdoret për roller me gjerësi 23 cm dhe diametër 8 mm

2.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bisht për Roller, 2m – Beorol

0 out of 5
(0)

Bishti përdoret për tu lidhur me roller dhe mundëson ngjyrosjen e mureve.

3.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusalicë Elektrike për Kënde, 300W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Brusalica përdoret për prerje të materialeve të ndryshme.

72.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusalicë Elektrike, 650W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Brusalica përdoret për prerje të materialeve të ndryshme.

65.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusalicë Elektrike, 900W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Brusalica përdoret për prerje të materialeve të ndryshme.

56.40  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brusha për Lyerje – 4cm | 5cm | 7cm | 9cm

0 out of 5
(0)

Brushat për lyerje kanë përdorim shumë të gjerë. Mund të përdoren nga muratorët, fasaderët, molerët si dhe nga shumë persona të tjerë. Po ashtu, mënyra se si këto brusha janë të prodhuara e bën të mundur që të jenë shumë lehtë të përdorshme edhe nga njerëzit e thjeshtë.

0.60 1.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Brushë me Tela – UNIOR

0 out of 5
(0)

Brusha me tel përdoret për pastrimin e materialeve të ndryshme. Kjo brushë vjen me super kualitet.

7.09  çmimi për copë Shtoje në shportë

Brushë me Tela, 260mm – BGS

0 out of 5
(0)

Brusha me tel përdoret për pastrimin e materialeve të ndryshme.

4.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Goditës, 45gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

27.27  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave me Magnet, 550gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave, si dhe është magnetik.

31.91  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 45gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

30.47  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 550gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave.

26.57  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan Heqës i Gozhdave, 600gr – BGS

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani po ashtu ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave.

12.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan i Rëndë – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me dimensione të ndryshme dhe me super kualitet.

17.66 28.79  çmimi për copë Zgjedh llojin

Çekan me Kokë të Rrumbullakët – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen në dimensione te ndryshme; 340mm | 454mm | 680mm | 910mm

14.70 23.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

Çekan Muratori, 700gr – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Ky lloj i çekanit vjen me super kualitet.

17.92  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çekan, Heqës i Gozhdave

0 out of 5
(0)

Çekani ka përdorshmëri të shumtë në industrinë e ndërtimtarisë. Çekani, po ashtu, ka njërën anë të përshtatshme për heqjen e gozhdave

4.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çelës i Lëvizshëm, 40mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Goja e çelësit është e lëvizshme dhe mund të zgjerohet sipas nevojës deri në 40mm.

24.00  27.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çelës me rrip – UNIOR

0 out of 5
(0)

Çelësi me rrip është i prodhuar nga materiali çelik vanadium krom premium, ndersa rripi nga materiali gomë. Përfundimi i sipërfaqes është i kromuar sipas standardeve ISO 1456: 2009

14.31  çmimi për copë Shtoje në shportë

Çelës Univerzal – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Çelësi ka disa lloje të kokave që e bëjnë që çelësi të jetë shumë i përdorueshëm.

3.20  cmimi per cope Shtoje në shportë

Dana Automatike për Hapje të Kabllove – BGS

0 out of 5
(0)

Danat përdoren për zhveshjen e kabllove të ndryshme.

22.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Kombinuese – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

10.63 12.54  çmimi për copë Zgjedh llojin

Dana Kombinuese Elektronike, 120mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

18.44  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana Kombinuese, 175mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojes së përdoruesit.

10.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Dana me Kokë të Gjatë me Prerje Anësore dhe Kokë të Lakuar, 170mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat kanë kokë të gjatë, janë me prerje anësore si dhe kanë kokën e lakuar. Këto dana përdoren për gjëra të ndryshme, varësisht nevojave të personit.

22.22  çmimi per copë Shtoje në shportë

Dana me Kokë të Gjatë, 160mm – UNIOR

0 out of 5
(0)

Danat me Kokë të Gjatë përdoren për gjëra të ndryshme, varësisht nevojave të personit.

16.75  cmimi per cope Shtoje në shportë

Dana me Kokë të Gjatë, 200mm – Kraftmann

0 out of 5
(0)

Danat mund të përdoren për gjëra të ndryshme varësisht prej nevojës së përdoruesit.

10.40  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 199 përfundimegjithsej