Pajisje Shtëpiake

Nxehëse e Bardhë, 2000W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), është ideale që ta përdorni në çfarëdo ambiente që dëshironi. Nxehësja mund të kontrollohet vazhdimisht nga termostati dhe mund të programohet me kohëmatës 24h. Nxehësja ka mbrojtje nga mbinxehtësia.

48.00  60.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Nxehëse e Vogël e Kaltër, 600W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja e vogël është e përshtatshme për apartamente të vogla dhe zyre. Ka 3 nivele të mbrojtjes: mbrojtje nga mbinxehtësia, siguresë të ndërtuar brenda, si dhe mbrojtje kundër rrëzimit të nxehëses për mbrojtjen rreth fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

14.50  18.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Nxehëse e Vogël e Kuqe, 600W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja e vogël është e përshtatshme për apartamente të vogla dhe zyre. Ka 3 nivele të mbrojtjes: mbrojtje nga mbinxehtësia, siguresë të ndërtuar brenda, si dhe mbrojtje kundër rrëzimit të nxehëses për mbrojtjen rreth fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

14.50  18.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Nxehëse e Zezë, 2000W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), është ideale që ta përdorni në çfarëdo ambiente që dëshironi. Nxehësja mund të kontrollohet vazhdimisht nga termostati dhe mund të programohet me kohëmatës 24h. Nxehësja ka mbrojtje nga mbinxehtësia.

48.00  60.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Nxehëse me 3 Nivele, 2000W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), me prodhim të energjisë prej 2kW e bënë atë ideale që ta përdorni në ambiente me sipërfaqe të vogla. Nxehësja turbo ndihmohet nga ventilatorët dhe është e rregullueshme nga termostati i dhomës. Përpos kësaj, ka opsionin e fryerjes së ftohtë. Nxehësja ka kontrollues automatik të temperaturës dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

39.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Nxehëse, 2000W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (750 – 1250 – 2000W), me prodhim të energjisë prej 2kW e bënë atë ideale që ta përdorni në ambiente me sipërfaqe të vogla. Nxehësja është e rregullueshme nga termostati i dhomës. Ka kontrollues automatik të temperaturës dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

29.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Radiator Elektrik i Mbushur me Vaj, 11 Brinjë, 2300W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (1000 – 1300 – 2300W), e bën atë ideale që ta përdorni në dhoma dhe ambiente që dëshironi. Ka funksion anti-freeze dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

89.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Radiator Elektrik i Mbushur me Vaj, 7 Brinjë, 1500W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të energjisë (600 – 900 – 1500W), e bënë atë ideale që ta përdorni në ambiente me sipërfaqe të mbyllura. Ka funksion anti-freeze dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

69.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Radiator Elektrik i Mbushur me Vaj, 7 Brinjë, 1500W – Sencor

0 out of 5
(0)

Nxehësja me 3 nivele të nxehtësisë (600 – 900 – 1500W) operon në heshtje, që e bën atë ideale që ta përdorni në dhoma dhe ambiente që dëshironi. Ka funksion anti-freeze dhe mbrojtje nga mbinxehtësia.

69.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Radiator Elektrik i Mbushur me Vaj, 7 Brinjë, 700W – Sencor

0 out of 5
(0)

Radiatori me 7 elemente të nxehtësisë operon në heshtje, që e bën atë ideale që ta përdorni në dhomë të gjumit apo zyre.

35.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, e Gjelbër , 1.5L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1.5L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të trefishtë.

18.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, e Kuqe, 1.5L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1.5L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të trefishtë.

18.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, Gjelbër, 1L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të dyfisht.

15.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, Kaltër , 1.5L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1.5L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të trefishtë.

18.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, Rozë, 1L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të dyfisht.

15.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, Vjollcë, 1.5L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1.5L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të trefishtë.

18.20  çmimi për copë Shtoje në shportë

Vluese Uji, Vjollcë, 1L – Sencor

0 out of 5
(0)

Vluesja e ujit ka kapacitet 1L, është e pajisur me filter për largimin e papastërtive dhe depozitave. Vluesja ka mbrojtje të dyfisht.

15.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 17 përfundimet