Izolim

Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol

0 out of 5
(0)

Përshpejtues i ngurtësimit dhe antifriz i cili mundëson betonim në kushte dimri. Përbërja e tij e veçantë siguron ngurtësim të shpejtë të betonit.

6.00 80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Betolit; 4Kg

0 out of 5
(0)

Betoliti është një substancë që kur ngrihen formëson një shtresë bituminoze e cila pastaj përdoret për shtrirjen e shiritit hidroizolues.

6.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Distancer për Pllaka Gipsi

0 out of 5
(0)

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.21  0.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Double-Feder për Sistem të Profilave të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Double-federi përdoret për sistem të profilave të pllakave të gipsit

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Elektrogips – Knauf

0 out of 5
(0)

Elektrikergips është prodhuar në mënyrë që të jetë shumë i përshtatshëm për fiksimin e shpejtë të tubave të instalimeve elektrike, kutive elektrike dhe pjesëve tjera montuese.

1.60  çmimi për thes Shtoje në shportë

Fugë për Brenda dhe Jashtë – Ceresit CE40

0 out of 5
(0)

Fugë rezistuese ndaj ujit që përdoret për pllaka të çeramikës, porcelanit, qelqit, etj. Mund të perdoret në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

5.40  6.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Gjysëm-Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili gjysëm-këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave të gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izoflex P4; 40Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe në pjesët nëntokësore të ndërtesave të cilat janë të ekspozuara ndaj presionit të ujit.

42.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izoflex Reflex P4 me Rërë; 50Kg/rol.; 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOFLEX REFLEX P4 përdoret në sistemet e çatisë dhe e mbron çatinë nga rrezet UV.

45.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromal Ading

0 out of 5
(0)

Hidroizolim elastik me dy përbërës dhe me bazë çimento. Përdoret për hidroizolimin e strukturave të ekspozuara ndaj presioneve hidrotostatike pozitive dhe negative, siç janë: pishinat, rezervuaret, pjesët e jashtme nëntokësore të objekteve, blloqet sanitare, kuzhinat, etj. Kjo lejon instalimin e drejtpërdrejtë të pllakave ceramike mbi të duke aplikuar ngjitës ndërtimi.

21.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromax (5Kg + 5Kg)

0 out of 5
(0)

Hidromax 505 është masë dy komponentëshe hidroizoluese. Në vete ka komponentën A dhe B (secila nga 5 Kg), të cilat duhet të perzihen së bashku 1 me 1.

16.50  19.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izolim për Banjo – Ceresit CL51

0 out of 5
(0)

Përdoret si izolues nën-pllaka. Ka veti të cilat e bëjnë shumë rezistues ndaj ujit.

30.75 70.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Izotem P4; 45Kg/rol.; 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues IZOTEM P4 përdoret në sistemet nëntokësore të ndërtesave.

38.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kënde Alumini

0 out of 5
(0)

Profili këndor është ideal për mbrojtjen e këndeve të jashtme të pllakave te gipsit (Knauf). Përdoret për dekorimin e brendshëm.

0.70  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde Harkore

0 out of 5
(0)

Këndet harkore kanë përdorim të njëjtë sikur këndet me rrjetë, por këto kënde përdoren në vende me hark.

1.00 1.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kënde me Rrjetë

0 out of 5
(0)

Këndet me rrjetë përdoren për mbrojtjen e këndeve vertikale nga çarja. Po ashtu, këndet me rrjetë shërbejnë edhe si lidhje në mes të llaçit dhe mureve.

1.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kënde me Rrjetë për Dritare – Apo Llajsne

0 out of 5
(0)

Këndore PVC për dritare me ngjitje të dyfishtë dhe rrjetë përforcuese me fibra qelqi, rezistente ndaj alkaleve. Përdoren për izolim shumë të mirë të kornizave të dyerve dhe dritareve me sipërfaqen e niveluar të sistemeve të izolimit.

1.60  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde për Dritare – Apo Llajsne

0 out of 5
(0)

Përdoret për izolim sa më të mirë të dritareve dhe dyerve.

0.95  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kënde për Mallter

0 out of 5
(0)

Këndet për mallter vendosen në qoshe të ndryshme të mureve dhe mundësojnë një suvatim të lehtë të mallterit.

0.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kondor V3; 1 x 10m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

13.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kondor V4; 1 x 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

13.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Kryqëzor për Profil CD

0 out of 5
(0)

Kapëse të galvanizuara për të lidhur kanalet kryesore CD me kanalet CD të poshtme

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Lesh Guri 10cm

0 out of 5
(0)

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

9.82 17.40  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 3cm

0 out of 5
(0)

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

4.95  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 4cm

0 out of 5
(0)

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

3.86 4.86  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 5cm

0 out of 5
(0)

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

4.93 8.70  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 8cm

0 out of 5
(0)

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

7.59 13.66  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Xhami – Knauf, 5cm dhe 10cm

0 out of 5
(0)

Leshi i xhamit, sikurse leshi i gurit, përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve. Leshi i xhamit ka një përqueshmëri termike të ulët, jetëgjatësi të gjatë, fibra shumë rezistente si dhe ka një peshë më të ulët se leshi i gurit. Po ashtu, leshi i xhamit duron nxehtësi deri në 200 gradë celcius.

23.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Lesh Xhami pa Foli

0 out of 5
(0)

Leshi i xhamit, sikurse leshi i gurit, përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve. Leshi i xhamit ka një përqueshmëri termike të ulët, jetëgjatësi të gjatë, fibra shumë rezistente si dhe ka një peshë më të ulët se leshi i gurit. Po ashtu, leshi i xhamit duron nxehtësi deri në 200 gradë celcius.

21.00 32.00  cmimi per rollne Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 77 përfundimegjithsej