Kopsht

Kositese Bari Elektrike, 1200W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Kjo kositese eshte projektuar per mirembajtjen e oborreve me te vogla. Fuqia motorrike eshte 1200W dhe zona e rekomanduar per kositje eshte deri ne 450m2

63.20  79.50  cmimi per cope Shtoje në shportë

Kositese per Bari, 1300W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Kjo kositese eshte projektuar per mirembajtjen e oborreve mesatare. Fuqia motorrike eshte 1300W dhe zona e rekomanduar per kositje eshte deri ne 600m2

59.60  81.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Motorr Statik per Nxjerrje te Ujit, 600W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Motorri perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

74.60  83.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Panele për Rrethoja të Gjelbra 2D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 1.7m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet 2d janë dubël panele me dimensione të hapësirave 6cm x 5cm.

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

46.55 78.65  çmimi për set Zgjedh llojin
16.10 31.75  çmimi për set Zgjedh llojin

Panele për Rrethoja të Gjelbra 3D për Kopsht 2.5m (Komplet) – 1m x 2.5m | 1.2m x 2.5m | 1.5m x 2.5m | 2m x 2.5m

0 out of 5
(0)

Panelet përdoren për të rrethuar hapësira të ndryshme. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 1 panel rrethoje (2.5m), 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

25.00 49.75  çmimi për set Zgjedh llojin

Pomp Zhytese per Nxjerrje te Ujit, 250W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pompa perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

52.40  cmimi per cope Shtoje në shportë

Pomp Zhytese per Nxjerrje te Ujit, 750W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pompa perdoret per ekstraktim te shpejte te ujit

64.10  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit me Kabllo, 250W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 250W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

22.08  30.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit me Kabllo, 350W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 350W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

41.50  51.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Prerese Elektrike e Barit, 550W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Pajisje sherben per prerjen e barit. Ka fuqi 550W dhe pesha e saj e lehte e ben fantastike per bartje ne vende te ndryshme

42.00  55.20  cmimi per cope Shtoje në shportë

Reflektor LED me Sensor Floodlight, 10W – Retlux

0 out of 5
(0)

Reflektori përdoret për ndriçim të hapësirave të ndryshme.

13.00  15.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Reflektor LED me Sensor Floodlight, 50W – Retlux

0 out of 5
(0)

Reflektori perdoret per ndricim te hapesirave te ndryshme

21.90  24.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Reflektor LED, 30W – Retlux

0 out of 5
(0)

Reflektori përdoret për ndriçim të hapësirave të ndryshme

11.70  14.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Reflektor LED, 50W – Retlux

0 out of 5
(0)

Reflektori përdoret për ndriçim të hapësirave të ndryshme.

15.20  18.00  çmimi për copë Shtoje në shportë
26.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin
22.00  cmimi per rollne Zgjedh llojin

Rrjetë për Kopsht – 1m x 20m | 1.2m x 20m | 1.5m x 20m

0 out of 5
(0)

Rrjeta përdoret për të rrethuar hapësira të ndryshme.

18.00 26.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Sharr Elektrike per Prerjen e Gardhit, 520W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fuqia motorike, pesha e lehte dhe cmimi i sharres e bejne kete pajisje perfekte per prerjen e gardhit

39.20  53.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Sharr Elektrike per Prerjen e Gardhit, 550W – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Fuqia motorike, pesha e lehte dhe cmimi i sharres e bejne kete pajisje perfekte per prerjen e gardhit

78.40  cmimi per cope Shtoje në shportë

Shtyllë për Rrethoja të Gjelbra për Kopsht – 1m | 1.2m | 1.5m | 2m

0 out of 5
(0)

Shtyllat përdoren për të kompletuar sistemin e rrethojave të gjelbra për kopsht. Produktet që përfshihen në çmim me këto panele janë: 1 shtyllë, 4 ankera, 3 lidhëse dhe 1 kapak për mbylljen e shtyllës.

8.90 18.00  çmimi për set Zgjedh llojin

Skare me Qymyr per Kopsht, 35.5cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhesia e skares e ben ate shume te pershatshme per perdorim ne kopsht si dhe per t’a marre me vete ne udhetime te ndryshme

21.84  28.80  cmimi per cope Shtoje në shportë

Skare me Qymyr per Kopsht, 36cm x 27cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhesia e skares e ben ate shume te pershatshme per perdorim ne kopsht si dhe per t’a marre me vete ne udhetime te ndryshme

18.72  27.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Skare me Qymyr per Kopsht, 41cm – Fieldmann

0 out of 5
(0)

Forma dhe madhesia e skares e ben ate shume te pershatshme per perdorim ne kopsht si dhe per t’a marre me vete ne udhetime te ndryshme

37.90  cmimi per cope Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 24 përfundimet