Lesh Xhami

Lesh Xhami – Knauf, 5cm dhe 10cm

0 out of 5
(0)

Leshi i xhamit, sikurse leshi i gurit, përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve. Leshi i xhamit ka një përqueshmëri termike të ulët, jetëgjatësi të gjatë, fibra shumë rezistente si dhe ka një peshë më të ulët se leshi i gurit. Po ashtu, leshi i xhamit duron nxehtësi deri në 200 gradë celcius.

23.00  çmimi për rollne Zgjedh llojin

Lesh Xhami pa Foli

0 out of 5
(0)

Leshi i xhamit, sikurse leshi i gurit, përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve. Leshi i xhamit ka një përqueshmëri termike të ulët, jetëgjatësi të gjatë, fibra shumë rezistente si dhe ka një peshë më të ulët se leshi i gurit. Po ashtu, leshi i xhamit duron nxehtësi deri në 200 gradë celcius.

21.00 32.00  cmimi per rollne Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 2 përfundimet