Lesh Xhami – Knauf, 5cm dhe 10cm

> Kodi: 2784

Leshi i xhamit, sikurse leshi i gurit, përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve. Leshi i xhamit ka një përqueshmëri termike të ulët, jetëgjatësi të gjatë, fibra shumë rezistente si dhe ka një peshë më të ulët se leshi i gurit. Po ashtu, leshi i xhamit duron nxehtësi deri në 200 gradë celcius.

23.00  çmimi për rollne

  • 5cm; 1.2m x 7.5m; 18m²
  • 10cm; 1.2m x 8.2m; 9.84m²
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lesh Xhami – Knauf, 5cm dhe 10cm”

There are no reviews yet.