Materiale Druri

Bazë Ekologjike për Lyerjen e Drurit – Aquamax Wood Primer

0 out of 5
(0)

Bazë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të hollohet me ujë deri në 5%

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit Ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për kovë Shtoje në shportë

Bazë për Mbrojtjen e Drurit ndaj Insekteve – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Lazura Zvezda është një agjent i lëngshëm pa ngjyrë, i prodhuar në bazë të ujit dhe bioksideve më moderne, te cilat në mënyrë efektive largojne dëmtuesit.

3.15  çmimi për copë Shtoje në shportë

Drrasa 2.5cm – 3m | 4m

0 out of 5
(0)

Drrasat mund të përdoren në shumë aspekte të ndryshme. Ato mund të përdoren për ndërtime të projekteve të ndryshme apo edhe si mbështetës në projekte tjera.

300.00  çmimi për m³ Zgjedh llojin

Drrasa 400cm x 2.5cm – Prizma

0 out of 5
(0)

Drrasat prizma mund të përdoren në shumë aspekte të ndryshme. Ato mund të përdoren për ndërtime të projekteve të ndryshme apo edhe si mbështetës në projekte tjera.

6.81 8.05  çmimi për copë Zgjedh llojin

Drrasë Izolimi – Patos 10cm x 400cm – 1.3 cm | 1.6 cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit me dhëmbë (patos) përdoret për izolime të çative të shtëpive, terasave, verandave, etj.

5.62 6.87  çmimi për m² Zgjedh llojin

Drrasë Izoluese për Çati 10cm x 400cm – 1cm | 1.3cm | 1.6cm

0 out of 5
(0)

Drrasa e izolimit vendoset nën folinë difunzive në çati. Kjo drrasë siguron që çatia të jetë e izoluar ndaj ujit, lagështisë dhe zërit.

5.25 9.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Kit për Dru i Bardhë – Chromolux Kit Aqua

0 out of 5
(0)

Ngjyrë e bazuar në pigment. Përdoret për të lyer drurin para se të lyhet me ngjyra të lehta.

3.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kondor V4; 1 x 7.5m²

0 out of 5
(0)

Shiriti hidroizolues Kondor V3 përdoret për izolimin e pjesëve nëntokësore të objekteve ku nuk ka shumë presion të ujit.

16.50  çmimi për rollne Shtoje në shportë

Letër e Zezë; 10m²

0 out of 5
(0)

Letra e zezë përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që letra e zezë të siguroj që çatia juaj të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron.

12.00  çmimi për rollne Shtoje në shportë
3.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjitës për Dru – Drvofix Standard

0 out of 5
(0)

Ngjitës i bazuar në acetat të polivinilit. Perdoret për ngjitjen e e drurit të butë si dhe ngjitjen e polisterolit në sipërfaqet prej druri dhe të ngjashme.

3.90  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjitës Universal – Neostik SK-101

0 out of 5
(0)

Ngjitës tradicional Neostik Universal me bazë gome. Ka një ngjitje të fortë dhe përdoret per ngjitjen e shumë llojeve të materialeve mes vete apo edhe me materiale të ndryshme.

1.50 8.85  çmimi për copë Zgjedh llojin

Ngjyrë Ekologjike me Bazë të Ujit për Dru dhe Metal – Aquamax Wood Paint

0 out of 5
(0)

Ngjyrë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit dhe metalit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të përdoret si e bardhë por edhe mund të pigmentohet me ngjyra të tjera. Mund të hollohet me ujë deri 10%.

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Ngjyrë për Dru dhe Metal – Zvezda Emajl

0 out of 5
(0)

Llak për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve metalike dhe sipërfaqeve të drurit.

3.45  çmimi për copë Zgjedh llojin

OSB Pllakë 1220mm x 2440mm

0 out of 5
(0)

OSB pllaka është një lloj i drurit i prodhuar duke përdorur ngjitës dhe copë druri të ndryshme. Kjo pllakë ka shumë përdorime si për shembull në veshje të eksterierit të shtëpisë, në dysheme apo edhe në terasa të ndryshme. Po ashtu, OSB përdoret edhe për prodhim të mobilieve të ndryshme.

25.00 46.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Panella të Ndërtimtarisë (Drrasa Sllovene)

0 out of 5
(0)

Panellet e drurit (Sllovenkat) janë elemente shumë të rëndësishme të ndërtimtarisë. Ato janë të prodhuara në mënyrë që të përdoren shumë herë. Për shembull, panellet e drurit përdoren për të shërbyer si kallëp i betonit kur shtrohet themeli i shtëpisë apo objektit.

13.75 41.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Plywood – Pllakë 1220mm x 2440mm

0 out of 5
(0)

Plywood është një panel ekonomik, i cili është ideal për të pikturuar apo ngjyrosur. Pllaka është shumë fleksibile dhe rezistente ndaj çarjes, thyerjes, tkurrjes dhe prishjes në përgjithësi. Shpërpllaka mund të përdoret edhe jashtë por pasi që lagështia e zvogëlon kualitetin e drurit, duhet të sigurohemi që të përdorim shpërpllakë në vende ku niveli i lagështisë është i vogël.

48.75 53.75  çmimi për copë Zgjedh llojin

Sadolin për Dru – Belton Belinka

0 out of 5
(0)

Belton është një llak me shtresë të hollë që mbron drurin nga moti, dhe në të njëjtën kohë e ngjyrosë drurin dhe rafinon sipërfaqen e saj.

5.25  çmimi për copë Shtoje në shportë

Sadolin për Dru – Beltopuvplus Belinka

0 out of 5
(0)

Beltopuvplus është një llak me shtresë të hollë që mbron drurin nga moti, dhe në të njëjtën kohë e ngjyrosë drurin dhe rafinon sipërfaqen e saj.

4.95  6.60  çmimi për copë Zgjedh llojin

Sadolin për Dru – Zvezda Lazure

0 out of 5
(0)

Llak transparent me shtresë të hollë për dekorimin dhe mbrojtjen e materialeve të drurit.

4.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Shtafne Druri 4m

0 out of 5
(0)

Shtafnet janë shumë të qëndrueshme dhe janë rezistente ndaj insekteve. Këto karakteristika bëjnë që shtafnet të përdoren për shumë arsye të ndryshme. Disa prej përdorimeve të shtafneve janë: mobilieri, konstruksione druri, etj.

3.25 5.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 4m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

11.10 20.61  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 5m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

13.87 25.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 6m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

17.24 30.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Traje, 7m

0 out of 5
(0)

Trajet kanë përdorim të llojllojshëm në ndërtimtari. Mund të përdoren si shtylla dhe traje për konstruksione të drurit apo objekteve të ndryshme.

19.41 36.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tretës i Shpejtë – Zvezda Nitro

0 out of 5
(0)

Përdoret për hollimin/tretjen e veshjeve Nitro e cila pastaj përdoret për dekorime të siperfaqeve të drurit dhe metalit.

3.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tretës i Thjeshtë – Zvezda Ulajni

0 out of 5
(0)

Përdoret për hollimin/tretjen e veshjeve të vajit e cila pastaj përdoret për dekorime të sipërfaqeve të drurit dhe metalit.

3.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 28 përfundimet