Shtafne Druri 4m

Shtafnet janë shumë të qëndrueshme dhe janë rezistente ndaj insekteve. Këto karakteristika bëjnë që shtafnet të përdoren për shumë arsye të ndryshme. Disa prej përdorimeve të shtafneve janë: mobilieri, konstruksione druri, etj.

3.25 5.80  çmimi për copë

  • 40x50 (mm)
  • 30x70 (mm)
  • 50x80 (mm)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shtafne Druri 4m”

There are no reviews yet.