Mbrojtës Izolimi (Geomembrane)

Geomembrana shërben për mbrojtje efektive të themeleve dhe mbrojtjen e hidro-izolimit të objekteve, gjithashtu mundëson ajrosjen e themeleve.

8.00 48.00  çmimi për rollne

  • 50cm x 2000cm
  • 100cm x 2000cm
  • 150cm x 2000cm
  • 200cm x 2000cm
  • 250cm x 2000cm
  • 300cm x 2000cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mbrojtës Izolimi (Geomembrane)”

There are no reviews yet.