Foli për Ndertimtari, 80m

Folia për ndërtimtari është foli e prodhuar prej materialit PE (Polietilen), dhe gjenë zbatim të gjerë në fushën e ndërtimtarisë (Nivelizime, Themele, etj). Folia parandalon qarkullimin e lagështisë nga një shtresë në shtresën tjetër.

0.25  çmimi për m²

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Foli për Ndertimtari, 80m”

There are no reviews yet.