Montues Panelash

Montues panelesh shërben për mbajtjen e peshës dhe të distancës të barabarte nga dy betoforma që lidhen me distancatore.

2.80 3.80  cmimi per cope

  • 0.5m
  • 1m
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Montues Panelash”

There are no reviews yet.