Elemente për Ndërtimtari

Distancera; 10cm – 100cm

0 out of 5
(0)

Distancerat shërbejne për mbajtjen e peshës dhe të distancës së barabartë të pllakave të ndertimit (pllakave sllovene).

9.00 49.50  cmimi për pako Zgjedh llojin

Litar për Oxhak

0 out of 5
(0)

Përdoret për lidhjen me sistem të oxhakut ekologjik.

17.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Montues Panelash

0 out of 5
(0)

Montues panelesh shërben për mbajtjen e peshës dhe të distancës të barabarte nga dy betoforma që lidhen me distancatore.

2.80 3.80  cmimi per cope Zgjedh llojin

Panella të Ndërtimtarisë (Drrasa Sllovene)

0 out of 5
(0)

Panellet e drurit (Sllovenkat) janë elemente shumë të rëndësishme të ndërtimtarisë. Ato janë të prodhuara në mënyrë që të përdoren shumë herë. Për shembull, panellet e drurit përdoren për të shërbyer si kallëp i betonit kur shtrohet themeli i shtëpisë apo objektit.

13.75 41.25  çmimi për copë Zgjedh llojin

Pyka për Panele

0 out of 5
(0)

Pykat përdoren për të ruajtur distancën në mes të dy pllakave të ndërtimtarisë (pllakave Sllovene). Pykat janë një përdorimshme pasi që mbeten brenda në beton. Pakoja e pykave ka 100 copa.

24.00  çmimi për pako Shtoje në shportë

Tel i Zinkuar Ø2.8

0 out of 5
(0)

Teli i plastifikuar është i njëjtë sikur teli për ndërtimtari me trashësi 2.8 mm. Por, ky lloj i telit ka një shtresë të plastikës që e bën tel të plastifikuar. Ka përdorime të shumta pasi që është rezistent ndaj korrizionit dhe ndaj ujit.

3.00  çmimi për kg Shtoje në shportë

Tel për Ndërtimtari Ø1.2

0 out of 5
(0)

Tel për ndërtimtari me trashësi 1.2mm shërben për lidhjen e armaturës dhe rrjetave të brinëzuara.

2.50  çmimi për kg Shtoje në shportë

Tel për Ndërtimtari Ø2.8

0 out of 5
(0)

Tel për ndërtimtari me trashësi 2.8mm përdoret për lidhjen e drrasave apo konstruksioneve të tjera të materialeve të buta.

1.80  çmimi për kg Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 8 përfundimet