Shirit Izolues për Pllaka Gipsi Glass Fiber Rigips, 25m

Shirit izolus prej sfungjeri mbron muret e gipsit nga plasaritjet dhe ndalon depërtimin e zërave ndërmjet dhomave.

2.20  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Shirit Izolues për Pllaka Gipsi Glass Fiber Rigips, 25m”

There are no reviews yet.