Tiplla për Lesh Guri

Tipllat përdoren si mbajtës mekanik të leshit të gurit. Pesha dhe stresi i tërheqjes së leshit të gurit mbështetet në tipëll, gjë që e mundëson instalimin e shpejtë dhe të lehtë të leshit të gurit. Tipllat duhet të vendosen aty ku është aplikuar ngjitësi.

0.19 0.71  çmimi për copë

  • 7cm
  • 9cm
  • 11cm
  • 14cm
  • 16cm
  • 19cm
  • 23.5cm
  • 27.5cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tiplla për Lesh Guri”

There are no reviews yet.