Lesh Guri

Lesh Guri 10cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit është një material që përdoret për izolim ndaj nxehtësisë dhe zhurmës. Leshi i gurit është rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe përmban 97% fibra natyrale. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

5.75 16.70  çmimi për m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 2.5cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit eshte nje material qe perdoret per izolim ndaj nxehtesise dhe zhurmes. Leshi i gurit eshte rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe permban 97% fibra natyrale. Perdoret per izolim te shtepive, banesave apo objekteve te ndryshme.

2.30 2.85  cmimi per m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 3cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit është një material që përdoret për izolim ndaj nxehtësisë dhe zhurmës. Leshi i gurit është rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe përmban 97% fibra natyrale. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

2.70 3.40  cmimi per m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 4cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit eshte nje material qe perdoret per izolim ndaj nxehtesise dhe zhurmes. Leshi i gurit eshte rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe permban 97% fibra natyrale. Perdoret per izolim te shtepive, banesave apo objekteve te ndryshme.

2.30 3.75  cmimi per m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 5cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit eshte nje material qe perdoret per izolim ndaj nxehtesise dhe zhurmes. Leshi i gurit eshte rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe permban 97% fibra natyrale. Perdoret per izolim te shtepive, banesave apo objekteve te ndryshme.

2.60 6.40  cmimi per m² Zgjedh llojin

Lesh Guri 8cm

0 out of 5
(0)

Leshi i gurit eshte nje material qe perdoret per izolim ndaj nxehtesise dhe zhurmes. Leshi i gurit eshte rezistent ndaj zjarrit dhe ujit dhe permban 97% fibra natyrale. Perdoret per izolim te shtepive, banesave apo objekteve te ndryshme.

5.60 7.20  cmimi per m² Zgjedh llojin

Po shfaqen krejt 6 përfundimet