Lesh Guri 10cm

Lesh Guri është material rezistent ndaj zjarrit, izolues ndaj nxehtësisë dhe izolues akustik i cili përmbanë 97% fibra natyrale që prodhohet nga shkrirja e mineraleve dhe gurëve inorganik që rrjedhin nga shkëmbinjtë vullkanik si bazalti, diabaz dhe dolomit midis 1400-1500 °C për të formuar fibra. Falë qëndrueshmërisë së tij dimensionale, leshi i gurit nuk ndikohet nga ndryshimet e temperaturës. Përdoret për izolim të shtëpive, banesave apo objekteve të ndryshme.

9.82 17.40  çmimi për m²

  • 50kg/m³
  • 70kg/m³
  • 120kg/m³
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lesh Guri 10cm”

There are no reviews yet.