Pllakë me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Pllakë Shamoti

Pllakat e shamotit kanë qëndrushmëri dhe rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë. Kryesisht përdoren në vende me temperaturë të lartë

15.00 21.00  çmimi për copë

  • 3cm
  • 6cm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pllakë me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Pllakë Shamoti”

There are no reviews yet.