Blloka dhe Tulla

Bllok Betoni për Oxhak Ø200; 40cm x 40cm

0 out of 5
(0)

Blloku i betonit përdoret në sistemin e oxhakut. Përdoret për vendosje të tubit të oxhakut.

2.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Geter, 12cm

0 out of 5
(0)

Bllok geter i cili përdoret për muratimin e mureve të jashtme ose të brendshme të shtëpive, banesave apo objekteve.

0.49  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Geter, 20cm

0 out of 5
(0)

Bllok geter i cili përdoret për muratimin e mureve të jashtme ose të brendshme të shtëpive, banesave apo objekteve.

0.57  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok i Lehtë – Siporex 5cm | 7.5cm | 10cm | 12.5cm | 15cm | 20cm | 25cm

0 out of 5
(0)

Blloku Siporex është bllok i lehtë i cili përdoret në situata të ndryshme si për mure, shtëpi, restorante, etj. Ka veti shumë të mira të izolimit dhe ka rezistencë të madhe ndaj ngricave dhe zjarrit.

1.77 3.47  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bllok nga Betoni 12cm | 15cm | 20cm | 25cm

0 out of 5
(0)

Bllokat e betonit janë shumë të qëndrueshëm dhe mund të përdoren në shumë situata të ndryshme. Përdoren për izolim shumë të mirë të zërit si dhe janë rezistent ndaj ujit.

0.75 1.10  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bllok Ventilimi (Oxhaku) nga Argjila Ø 160

0 out of 5
(0)

Bllok argjile i përdorur për sistem të ventilimit ose për oxhak.

0.80  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bllok Ventilimi (Oxhaku), Ø180

0 out of 5
(0)

Bllok argjile i përdorur për sistem të ventilimit ose për oxhak.

1.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Eko Bllok – Gjysëm Geter, 20cm

0 out of 5
(0)

Bllok gjysëm-geter i cili përdoret për muratimin e mureve të jashtme ose të brendshme të shtëpive, banesave apo objekteve.

0.49  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fertraje

0 out of 5
(0)

Fertrajet përdoren si mbajtës të mantave për ndarjen e pllakave të kateve.

3.74 42.02  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak i Dheut për Oxhak Ø160

0 out of 5
(0)

Kapaku nga dheu përdoret për oxhak Ø160.

12.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kapak për Oxhak, 30cm x 35cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm 1 oxhak. Zakonisht përdoret për oxhak Ø180.

17.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 50cm x 50cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm një oxhak.

20.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 50cm x 80cm, me 2 Vrima

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me dy vrima përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjenden dy sisteme të oxhakut.

43.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 60cm x 120cm, me 3 Vrima

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me tri vrima përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjenden tre sisteme të oxhakut.

80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Kapak për Oxhak, 60cm x 60cm, me 1 Vrimë

0 out of 5
(0)

Kapaku i oxhakut me një vrimë përdoret si kapuq i sistemit të oxhakut ekologjik. Ky lloj i kapakut vendoset në sistem ku gjendet vetëm një oxhak.

30.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Manta

0 out of 5
(0)

Manta përdoret për ndarjen e pllakave të kateve.

0.53  cmimi per cope Shtoje në shportë

Pllakë me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Pllakë Shamoti

0 out of 5
(0)

Pllakat e shamotit kanë qëndrushmëri dhe rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë. Kryesisht përdoren në vende me temperaturë të lartë

15.00 21.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Plusa për Prizma të Xhamit

0 out of 5
(0)

Plusat përdoren gjatë murimit të prizmave të xhamit dhe mundësojnë murim të drejtë dhe preciz të prizmave.

0.14  çmimi për copë Shtoje në shportë

Prizma të Xhamit

0 out of 5
(0)

Prizmat përdoren si blloka për mure, por, pasi që janë nga xhami dhe janë transparente, prizmat mundësojnë ndriçimin natyral të hapësirave të ndryshme.

1.75 2.10  cmimi per cope Zgjedh llojin

Tub për Lidhje të Kalldajës

0 out of 5
(0)

Lidhësja për Kaldaje shërben për lidhjen e Kaldajes me sistemin e Oxhakut Ekologjik. Vendoset një copë për sistem të oxhakut.

29.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tub për Oxhak Ø200; 33cm

0 out of 5
(0)

Tubi i oxhakut përdoret në sistemin e oxhakut ekologjik.

7.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tub për Pastrimin e Oxhakut

0 out of 5
(0)

Lidhësja për pastrim shërben për pastrimin e oxhakut ekologjik. Vendoset në sistem te oxhakut.

27.00  cmimi per cope Shtoje në shportë

Tulla me Rezistencë të Lartë Ndaj Nxehtësisë – Tulla Shamoti

0 out of 5
(0)

Tullat e shamotit kanë qëndrusheshmëri dhe rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë. Kryesisht përdoren në vende me temperaturë të lartë.

2.60 3.50  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Dubai

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

41.50  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Dundee

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Leeds

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – New Castle

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Portofino

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Rosso Bruciato

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Telford

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Tulla për Fasadë nga Italia – Venezia Bruciato

0 out of 5
(0)

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

48.00  çmimi për m² Zgjedh llojin

Po shfaqet 1–31 nga 37 përfundimegjithsej