Tulla për Fasadë nga Italia – Dubai

Tullat italiane janë të prodhuara nga klasa A1 dhe janë të qëndrueshme, ekologjike dhe të pajtueshme me mjedisin, pasi ato nuk përmbajnë materiale që lëshojnë VOC (përbërje të rrezikshme organike të paqëndrueshme) pas instalimit të tyre. Përkundrazi, ato bëhen tërësisht nga minerale natyrore, të tilla si kuarci, argjila dhe pigmentet natyrore.

41.50  çmimi për m²

  • Gjysëm Tullë
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tulla për Fasadë nga Italia – Dubai”

There are no reviews yet.