Profila UD, CD, UW, CW

Anker për Profil CD

0 out of 5
(0)

Falë sustës së tyre të fiksimit, ankerat mundësojnë instalimin veçanërisht të shpejtë dhe të lehtë të tavaneve të pezulluara. Ankerat me levën rrotulluese gjithashtu thjeshtojnë rregullimin e profileve dhe kështu ndihmon për të kursyer kohë.

0.35  çmimi për copë Shtoje në shportë

Distancer për Pllaka Gipsi

0 out of 5
(0)

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.21  0.24  çmimi për copë Shtoje në shportë

Kryqëzor për Profil CD

0 out of 5
(0)

Kapëse të galvanizuara për të lidhur kanalet kryesore CD me kanalet CD të poshtme

0.30  çmimi për copë Shtoje në shportë

Profil CD 3m – 4m

0 out of 5
(0)

Profilet CD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile themelore apo mbështetëse për tavane të pezulluara si dhe profil qëndrues për mbulesat e mureve.

3.60 4.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil CW 3m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet CW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profil qëndrues për muret e montimit, por edhe si profil mbështetës për tavanet vetë-mbështetëse.

4.55 6.15  çmimi për copë Zgjedh llojin

Profil UD 3m

0 out of 5
(0)

Profilet UD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për tavane të pezulluara si dhe për mbulesat e mureve.

2.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Profil UW 4m; 50mm – 100mm

0 out of 5
(0)

Profilet UW janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për mure.

4.95 6.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Tel “1” për Profila të Pllakave të Gipsit

0 out of 5
(0)

Teli “1” përdoret për montimin e sistemeve të pllakave të gipsit (Knauf) si dhe pllakave të gipsit për tavane (Armstrong).

0.48  çmimi për copë Shtoje në shportë

Tel për Profila të Pllakave të Gipsit; 12.5cm – 100cm

0 out of 5
(0)

Teli me vrimë përdoret për montimin e sistemeve të pllakave të gipsit (Knauf) si dhe pllakave të gipsit për tavane (Armstrong).

0.28 0.90  çmimi për copë Zgjedh llojin

Vazhduese për Profil CD

0 out of 5
(0)

Lidhës gjatësor (për profilet CD 60). Një lidhës i përdorur për bashkimin gjatësor të profileve CD 60 ndërsa ndërtoni tavane të pezulluara ose papafingo në vendet ku kërkohen profile më të gjata

0.44  çmimi për copë Shtoje në shportë

Po shfaqen krejt 10 përfundimet