-0.03 

Distancer për Pllaka Gipsi

Varëset për profila të gipsit janë të prodhuara nga çeliku i lehtë dhe kanë kapacitet të ngarkimit deri në 0.40 kN. Përdoren për fiksimin e nënstrukturës së tavaneve të pezulluara dhe mbulesave të murit.

0.24  0.21  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Distancer për Pllaka Gipsi”

There are no reviews yet.