Tel “1” për Profila të Pllakave të Gipsit

Teli “1” përdoret për montimin e sistemeve të pllakave të gipsit (Knauf) si dhe pllakave të gipsit për tavane (Armstrong).

0.24  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tel “1” për Profila të Pllakave të Gipsit”

There are no reviews yet.