Profil UD 3m

Profilet UD janë të bëra prej çelikut të butë dhe përdoren si profile anësore për tavane të pezulluara si dhe për mbulesat e mureve.

2.75  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Profil UD 3m”

There are no reviews yet.