Elektrogips – Knauf

Elektrikergips është prodhuar në mënyrë që të jetë shumë i përshtatshëm për fiksimin e shpejtë të tubave të instalimeve elektrike, kutive elektrike dhe pjesëve tjera montuese.

1.60  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elektrogips – Knauf”

There are no reviews yet.