Cement 42.5N, 25kg

Cementi është një nga materialet themelore më të përdorura ndërtimore në Kosovë sepse është i qëndrueshëm, me kosto efektive dhe i përshtatshëm për shumëllojshmëri të aplikacioneve për ndërtimin e betonit. Ofron karakteristika optimale të forcës për të gjitha kërkesat e gatshme të përzierjes, si dhe ndërtimin arkitektonik, ku nevojitet forcë e lartë.

3.00  çmimi për thes

S’ka stok

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cement 42.5N, 25kg”

There are no reviews yet.