Fasadë Full, e Bardhë – Pofix

Fasada Full, e bardhë Pofix është llaç dekorativ struktural në gjendje të lëngët. Fasada është prodhim me kualitet të lartë, i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim, i cili përdoret në mure të brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë e fortë, e pastër dhe të mos jetë e ngrirë. Aplikohet me vegël të çelikt, në trashësi të njëjtë me kokërrizën më të madhe të cilën e përmban prodhimi. Përpunimi bëhet me vegël plastike përderisa materiali është i përpunueshëm. Prodhimi final, i cili tashmë është aplikuar është i fortë, rezistent ndaj ujit dhe kushteve të tjera atmosferike.

23.00  çmimi për kovë

  • 1mm
  • 1.5mm
  • 2.0mm
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fasadë Full, e Bardhë – Pofix”

There are no reviews yet.