Inerte dhe Aditive

Aditiv Kundër Ngrirjes së Betonit – Cementol

0 out of 5
(0)

Përshpejtues i ngurtësimit dhe antifriz i cili mundëson betonim në kushte dimri. Përbërja e tij e veçantë siguron ngurtësim të shpejtë të betonit.

6.00 80.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Bazë Akrilike për Përdorim të Brendshëm dhe të Jashtëm – Potiefgrund

0 out of 5
(0)

Potiefgrund është rrëshirë me bazë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret për të rregulluar absorbimin e lagështisë në sipërfaqe para aplikimit të llaçeve me bazë gipsi, pllakave të gipskartonit, ngjyrës, etj. Është material i gatshëm për përdorim dhe nuk tretet me ujë.

10.00 14.70  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Bazë Ekologjike për Lyerjen e Drurit – Aquamax Wood Primer

0 out of 5
(0)

Bazë me bazë të ujit që përdoret për lyerje të drurit. Është jashtëzakonisht ekologjik. Mund të hollohet me ujë deri në 5%

6.75  çmimi për copë Shtoje në shportë

Bazë për Fasadë për Brenda dhe Jashtë – Pogrundputz

0 out of 5
(0)

Është bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Para përdorimit, duhet të përzihet mirë dhe t’i shtohet 30% ujë i pastër. Aplikimi bëhet manualisht me brushë ose role cilindrike. Tek sipërfaqet e thata dhe poroze, Poputzgrund duhet të vendoset dy herë në intervale kohore ndërmjet 2-3 orëve. Të ruhet në vende ku nuk ka ngrica.

13.00 22.00  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Beton Kontakt – Pobetoncontact

0 out of 5
(0)

Përdoret në sipërfaqe të lëmuara të betonit brenda dhe jashtë. Pobetoncontact është i gatshëm për përdorim. Nuk përzihet me ujë, perveç nëse aplikohet me makinë. Para përdorimit, të përzihet mirë. Aplikohet me brushë cilindrike-role.

13.50 21.50  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Biofinish – Knauf

0 out of 5
(0)

Masë gleti për aplikim të brendshëm. Sipërfaqja në të cilën aplikohet biofinishi duhet të jetë e thatë, e pluhurosur, e degëruar, pa çarje dhe pa mbeturina që zvogëlojnë ngjitjen e llaçit.

6.80  çmimi për thes Shtoje në shportë

Cement – 42.5N

0 out of 5
(0)

Cementi është një nga materialet themelore më të përdorura ndërtimore në Kosovë sepse është i qëndrueshëm, me kosto efektive dhe i përshtatshëm për shumëllojshmëri të aplikacioneve për ndërtimin e betonit. Ofron karakteristika optimale të forcës për të gjitha kërkesat e gatshme të përzierjes, si dhe ndërtimin arkitektonik, ku nevojitet forcë e lartë.

8.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

Elektrikergips – Pofix

0 out of 5
(0)

Elektrikergips është prodhuar në mënyrë që të jetë shumë i përshtatshëm për fiksimin e shpejtë të tubave të instalimeve elektrike, kutive elektrike dhe pjesëve tjera montuese.

1.80  çmimi për thes Shtoje në shportë

Elektrogips – Knauf

0 out of 5
(0)

Elektrikergips është prodhuar në mënyrë që të jetë shumë i përshtatshëm për fiksimin e shpejtë të tubave të instalimeve elektrike, kutive elektrike dhe pjesëve tjera montuese.

1.60  çmimi për thes Shtoje në shportë

Fasadë Full Dekorative e Bardhë për Brenda dhe Jashtë – Pofix 701 Full

0 out of 5
(0)

Pofix 701 Full është llaç i gatshëm struktural dhe dekorativ për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Vendoset mbi llaçin themelor të aplikuar me makinë (Pofix 10, Pofix 90, etj.), llaçet themelor termoizolues si dhe mbi panelat prej stiropolit.

6.50  çmimi për thes Zgjedh llojin

Fasadë Full, e Bardhë – Pofix

0 out of 5
(0)

Fasada Full, e bardhë Pofix është llaç dekorativ struktural në gjendje të lëngët. Fasada është prodhim me kualitet të lartë, i gatshëm për përdorim, i lehtë për aplikim, i cili përdoret në mure të brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë e fortë, e pastër dhe të mos jetë e ngrirë. Aplikohet me vegël të çelikt, në trashësi të njëjtë me kokërrizën më të madhe të cilën e përmban prodhimi. Përpunimi bëhet me vegël plastike përderisa materiali është i përpunueshëm. Prodhimi final, i cili tashmë është aplikuar është i fortë, rezistent ndaj ujit dhe kushteve të tjera atmosferike.

23.00  çmimi për kovë Zgjedh llojin

Fasadë Strukturale e Bardhë për Brenda – Pofix 366

0 out of 5
(0)

Pofix 366 është llaç i gatshëm struktural dhe dekorativ për përdorim të brendshëm. Aplikohet mbi llaçin themelor të aplikuar me makinë (Pofix 10, Pofix 90, etj.), llaçet themelore termoizolues si dhe mbi panelat prej stiropoli.

6.30  çmimi për thes Zgjedh llojin

Fasadë Strukturale për Jashtë – Pofix 705

0 out of 5
(0)

Pofix 705 është llaç i gatshëm struktural dhe dekorativ për përdorim të jashtëm. Vendoset mbi llaçin themelor të aplikuar me makinë (Pofix 10, Pofix 90, etj.), llaçet themelor termoizolues si dhe mbi panelat prej stiropolit.

6.30  çmimi për thes Zgjedh llojin

Ferbeton – Ading

0 out of 5
(0)

Veshje me ngjyra minerale për forcimin e sipërfaqeve të dyshemesë me bazë çimento të ngarkuar mekanikisht, siç janë: parqet e makinave, depot, dyqanet e riparimit të automjeteve, stacionet e benzinës, objektet e ruajtjes së ftohtë, heliportet, etj. Duhet të aplikohet (fërkohet) në substratet e betonit të freskët në shtresa prej 3 – 5 mm.

15.00 21.00  cmimi per thes Zgjedh llojin
ferbeton

Ferbeton i Hirte, 30Kg – KEMA

0 out of 5
(0)

Ferbeton eshte inerte e thatë – përzierje e mineraleve të forta për përfundimin e sipërfaqes së dyshemeve të betonit industrial dhe bazës së dyshemesë. Ferbeton perdoret per krijimin e siperfaqeve te dyshemese me force mekanike me te madhe

18.00  cmimi per thes Shtoje në shportë

Fibër Qelqi

0 out of 5
(0)

Fibër qelqi shërben për forcimin e betonit gjatë nivelizimit.

4.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Fugë për Brenda dhe Jashtë – Ceresit CE40

0 out of 5
(0)

Fugë rezistuese ndaj ujit që përdoret për pllaka të çeramikës, porcelanit, qelqit, etj. Mund të perdoret në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

5.40  6.00  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fugë për Pllaka – Fugalin

0 out of 5
(0)

Fugë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Është jashtëzakonisht elastike dhe fungicide me avullueshmëri të lartë. Duhet t’i shtohet 600 ml ujë për 2 kg.

2.80 3.20  çmimi për copë Zgjedh llojin

Fugenfiler – Pofix

0 out of 5
(0)

Pofugenfiler është material i gatshëm në formë të pluhurit për fugimin e pllakave të gipsit. Përdoret për ngjitjen e rrjetave të plastikës mbi pllaka të gipsit në vendet ku ato takohen. Pllakat e gipsit së pari duhet të montohen në konstruksion të fort kurse vendet e fugimit duhet të jenë të pastruara, të thata dhe pa pluhur.

4.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

Glet Final – Pofix 75 Light

0 out of 5
(0)

Pofix 75 Light është llaç i gatshëm prej gipsi për aplikim me makinë. Përdoret për lyerjen e mureve të brendshme në një shtresë. Mund të aplikohet në mure të tullave, tullave prej betonit, mureve prej betonit, tullave prej siporexit, etj.

5.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

Glet Final për Brenda – Pofix 200

0 out of 5
(0)

Pofix 200 është material, pluhur-llaç për rrafshim në bazë gipsi. Është pluhur-llaç për mure të brendshme dhe aplikohet me dorë. Përdoret për lyerjen e mureve, rrafshimin e sipërfaqeve jo të rrafshta dhe përmirësimin e sipërfaqeve.

5.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

Glet Final për Brenda – Pofix 222

0 out of 5
(0)

Pofix 222 është material, pluhur-llaç për rrafshim në bazë gipsi i cili përdoret për mure të brendshme dhe aplikohet me dorë. Përdoret për lyerjen e mureve, rrafshimin e sipërfaqeve jo të rrafshta si dhe përmirësimin e sipërfaqeve.

5.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromal Ading

0 out of 5
(0)

Hidroizolim elastik me dy përbërës dhe me bazë çimento. Përdoret për hidroizolimin e strukturave të ekspozuara ndaj presioneve hidrotostatike pozitive dhe negative, siç janë: pishinat, rezervuaret, pjesët e jashtme nëntokësore të objekteve, blloqet sanitare, kuzhinat, etj. Kjo lejon instalimin e drejtpërdrejtë të pllakave ceramike mbi të duke aplikuar ngjitës ndërtimi.

21.00  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izolim i Ftohtë për Banjo – Hidromax (5Kg + 5Kg)

0 out of 5
(0)

Hidromax 505 është masë dy komponentëshe hidroizoluese. Në vete ka komponentën A dhe B (secila nga 5 Kg), të cilat duhet të perzihen së bashku 1 me 1.

16.50  19.50  çmimi për copë Shtoje në shportë

Izolim për Banjo – Ceresit CL51

0 out of 5
(0)

Përdoret si izolues nën-pllaka. Ka veti të cilat e bëjnë shumë rezistues ndaj ujit.

30.75 70.80  çmimi për copë Zgjedh llojin

Llaç me Bazë Gipsi – Pofix 90

0 out of 5
(0)

Pofix 90 është llaç me bazë gipsi, gëlqeres dhe aditive. Aplikohet në muret e brendshme prej tullave, tullave prej betonit si dhe aplikohet në sipërfaqe të vrazhda prej betoni dhe tavane.

2.60  çmimi për thes Shtoje në shportë

Llaç me Bazë të Cementit – Pofix 10

0 out of 5
(0)

Pofix 10 është llaç me bazë të çimentos, gëlqeres dhe aditivëve për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç themelor për llaçet përfundimtare me përbërje minerale, llaçeve strukturale dhe llaçeve për lëmim. Vendoset në muret e jashtme dhe të brendshme të betonit, argjilës dhe siporeksit. Po ashtu, ky llaç përdoret edhe në ambiente me lagështi, tavane, fasada, etj.

2.90  çmimi për thes Shtoje në shportë

Llaç me Bazë të Cementit të Bardhë – Pofix 110

0 out of 5
(0)

Pofix 110 është llaç me bazë të çimentos së bardhë, gëlqeres dhe aditiveve për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç themelor për llaçet përfundimtare me përbërje minerale, llaçeve strukturale dhe llaçeve për lëmim. Vendoset në muret e jashtme dhe të brendshme të betonit, argjiles dhe siporeksit. Po ashtu, ky llaç përdoret edhe në ambiente me lagështi, tavane, fasada, etj.

3.00  çmimi për thes Shtoje në shportë

Llaç për Rrafshim – Pofix 50

0 out of 5
(0)

Pofix 50 është llaç mineral i gatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret si llaç për rrafshim dhe si urë lidhëse ndërmjet llaçit themelor dhe llaçit struktural-abribit.

5.20  çmimi për thes Shtoje në shportë

Masë Rrafshuese për Brenda dhe Jashtë – Pofix 322

0 out of 5
(0)

Pofix 322 është material i gatshëm – llaç për rrafshim (shtresë e fundit) me bazë të çimentos dhe gëlqeres i cili mund të përdoret edhe në mure të jashtme edhe të brendshme. Përdoret për rrafshimin e shtresave të llaçeve bazë (Pofix 10, Pofix 90, etj.). Përdoret në sipërfaqe prej betoni si dhe në vende me më pak lagështi.

5.50  çmimi për thes Shtoje në shportë

MP 75 – Knauf

0 out of 5
(0)

Knauf MP 75 është llaç i gatshëm prej gipsi për aplikim me makinë. Përdoret për lyerjen e mureve të brendshme në një shtrese. Mund të aplikohet në mure të tullave, tullave prej betoni, mureve prej betoni, tullave prej siporexi, etj.

5.80  çmimi për thes Shtoje në shportë

Po shfaqet 1–31 nga 64 përfundimegjithsej