Biofinish – Knauf

Masë gleti për aplikim të brendshëm. Sipërfaqja në të cilën aplikohet biofinishi duhet të jetë e thatë, e pluhurosur, e degëruar, pa çarje dhe pa mbeturina që zvogëlojnë ngjitjen e llaçit.

6.80  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Biofinish – Knauf”

There are no reviews yet.