Llaç me Bazë Gipsi – Pofix 90

Pofix 90 është llaç me bazë gipsi, gëlqeres dhe aditive. Aplikohet në muret e brendshme prej tullave, tullave prej betonit si dhe aplikohet në sipërfaqe të vrazhda prej betoni dhe tavane.

2.60  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Llaç me Bazë Gipsi – Pofix 90”

There are no reviews yet.