Llaç me Bazë të Cementit – Pofix 10

Pofix 10 është llaç me bazë të çimentos, gëlqeres dhe aditivëve për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç themelor për llaçet përfundimtare me përbërje minerale, llaçeve strukturale dhe llaçeve për lëmim. Vendoset në muret e jashtme dhe të brendshme të betonit, argjilës dhe siporeksit. Po ashtu, ky llaç përdoret edhe në ambiente me lagështi, tavane, fasada, etj.

2.90  çmimi për thes

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Llaç me Bazë të Cementit – Pofix 10”

There are no reviews yet.