Fillestar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

> > Kodi: 1539

Fillestar Low 100 i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Fillestari përdoret për fillimin dhe përfundimin e linjës kurrizore të çatisë. Fillestari Low 100 ka një estetikë tejet të bukur dhe siguron hidroizolim të plote pa pasur nevojë të përdoret llaç.

40.00  çmimi për copë

  • Zezë
  • Kaftë (Chocolate)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fillestar “Low 100°” Tejas Borja – Zezë | Kaftë”

There are no reviews yet.