Tjegulla TB-10 Tech – Tejas Borja

> Kodi: 2789

Tjegulla TB-10 Tech është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tjegullat TB-10 Tech janë evolucioni teknologjik në formatin e pllakave S-ndërthurëse me madhësi të madhe. Tejas Borja ka bërë përmirësime në procesin e prodhimit dhe zhvillimit për t’i dhënë tjegullës një përkufizim edhe më të madh dhe për ta bërë atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji. Ideale për projekte arkitektonike kudo në botë.

-Përshtatet në hapësira të ndryshme të shtrirjes.
-Përputhje e dyfishtë gjatësore dhe tërthore.
-Estetikë e tjegullave të lakuara.

Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar

2.25  çmimi për copë

  • Zezë
  • Kaftë
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla TB-10 Tech – Tejas Borja”

There are no reviews yet.