Tjegulla “Flat-10 Moss Red” Tejas Borja

> Kodi: 2810

Tjegulla Flat-10 Moss Red është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Moss Red simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Aplikimet e përzierjes në mes të pikave dhe pluhurit në shkallët e ngjyrës së hirit dhe të zezës e bëjnë tjegullën të duket shumë më e përpunuar dhe e veçantë në krahasim me të kuqen klasike. Të përshtatshme për çati dhe fasada si dhe kanë garancion 100 vjeçar.

2.25  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Flat-10 Moss Red” Tejas Borja”

There are no reviews yet.