Tjegulla “Flat-10” Tejas Borja

> Kodi: 1529

Tjegulla Flat-10 e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojnë garancion 100 vjeçar.

1.85  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Flat-10” Tejas Borja”

There are no reviews yet.