Tjegulla “Flat-10 Nepal Orange” Tejas Borja

> Kodi: 2779

Tjegulla Flat-10 Nepal Orange është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Nepal Orange simbolizon një gjeneratë te re te tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

2.35  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Flat-10 Nepal Orange” Tejas Borja”

There are no reviews yet.