Tjegulla “Flat-10 Paris Ocre” – Tejas Borja

> Kodi: 2778

Tjegulla Flat-10 Paris Ocre është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Flat-10 Paris Ocre simbolizon një gjeneratë te re te tjegullave të rrafshta, tash më të lehta dhe më të definuara. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

2.35  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Flat-10 Paris Ocre” – Tejas Borja”

There are no reviews yet.