Tjegulla “Technica-10” Tejas Borja – Zezë | Kaftë

> Kodi: 1528

Tjegulla Technica-10 e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tjegulla Technica-10 është tjegull e rrafshtë me një stil inovativ Marseilan. Më e sigurt dhe teknologjikisht më e avancuar. Formati më i gjithanshëm në treg. Ideal për të gjitha llojet e projekteve–per projekte klasike dhe ato më luksoze. Tjegullat posedojnë garancion 100 vjeçar.

1.48  çmimi për copë

  • Zeze
  • Kafe (Chocolate)
Spastroje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Technica-10” Tejas Borja – Zezë | Kaftë”

There are no reviews yet.