Tjegulla “Vienna” La Escandella

> Kodi: 1530

Tjegulla H-Selection Vienna e prodhuar në Spanjë nga fabrika La Escandella. H-Selection Vienna është tjegull inovative e cila duket bukur dhe përshtatet në shumë projekte të ndryshme. Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar.

1.48  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla “Vienna” La Escandella”

There are no reviews yet.