Kulumar Nepal Orange “Low 100°” Tejas Borja

> > Kodi: 2781

Kulumar Nepal Orange Low 100° është i prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Kulumari vendoset në linjën kurrizore të çatisë dhe siguron hidroizolimin e linjës kurrizore të çatisë

12.90  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kulumar Nepal Orange “Low 100°” Tejas Borja”

There are no reviews yet.