Tjegulla TB-10 “Irati” – Tejas Borja

> Kodi: 2812

Tjegulla Irati është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Irati simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të cilat janë shkrirje perfekte midis natyrës dhe teknologjisë Inkjet, tashmë prej tjegullave më të lehta dhe më të definuara si dhe më të veçanta në gjithë tregun ndërkombëtar. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat kanë garancion 100 vjeçar.

2.25  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla TB-10 “Irati” – Tejas Borja”

There are no reviews yet.