Tjegulla TB-10 “Tierra” – Tejas Borja

> Kodi: 2785

Tjegulla Tierra është e prodhuar në Spanjë nga fabrika 120 vjeçare Tejas Borja. Tierra simbolizon një gjeneratë të re të tjegullave të cilat nuk kanë gjurmë të njëjta, tashmë prej tjegullave më të lehta dhe më të definuara si dhe më të veçanta në gjithë tregun ndërkombëtar. Të përshtatshme për çati dhe fasada. Tjegullat posedojne garancion 100 vjeçar.

1.60  çmimi për copë

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tjegulla TB-10 “Tierra” – Tejas Borja”

There are no reviews yet.